Vi hjelper bedrifter å skille seg ut fra mengden med brukervennlig design og smart teknologi.

Hos oss får du 100% fornøyd garanti!

Vi gjør det enkelt

Vårt mål er å fullt ut forstå våre kunders virksomhet og miljøet den oppererer. Vår planprosess gjør forskning om til klare mål og bedrifts krav. Denne informasjonen skaper strategisk visjon for merkevaren og din online posisjonering.Vi bringer deg kunder

Dette betyr at vi fokuserer på salg. Vårt fokus går langt utover å bygge nettsteder. Vårt erfarne team vil jobbe med deg for å lage digitale ressurser for å øke salget. Deretter vil vi jobbe med vedlikehold, måle og optimalisere disse ressursene. 

Hva vi gjør

Responsive Nettside

Din nettside er en av de viktigste markedsføringskanalene for å nå ut til nye kunder, det er derfor avgjørende at din nettside er brukervennlig og ser like bra ut på alle enheter.

Responsive Nettbutikk

Netthandel har de siste årene blitt svært populært og tatt mye av markedet. Det er viktig at din nettbutikk gjenspeiler kvaliteten på dine produkter og tjenester og ser like bra ut i alle enheter.

Publiseringsløsning

Vår publiseringsløsnining (CMS) er alt du trenger for ditt nettsted. Digisite CMS er en alt-i-ett platform for nettsider og online markedsføring. Alt er ferdig utviklet med enkel administrering.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er noe de fleste virksomheter snakker om. Grunnlaget er at en nettside skal være bygget riktig, med riktig kode kombinert med riktig innhold.

Digital Markedsføring

Vi har lang erfaring med digital markedsføring i en rekke platformer og systemer. Vi hjelper deg å kjøre effektive og målrettet annonser fra Google AdWords til Sosiale Medier.

Sosiale Medier

Sosiale Medier er i dag viktige verktøy for bedrifter for å lykkes på nett. Mulighetene er mange og Sitespark kan hjelpe deg med oppsett og drifting tilpasset din bedrift.

Hvorfor velge oss?

100% Responsive Design

Vi sørger for at din nettside automatisk tilpasses dine kunders enheter, uansett om det er PC, Mobil eller nettbrett

Søkemotoroptimalisert (SEO)

Vi sørger for at det tekniske er på plass slik at din nettside blir funnet i de store søkemotorene.

Enkelt redigering

Med vår publiseringsløsning kan du enkelt editere innhold direkte i nettsiden i sanntid.

Sikker drift

Våre servere er lokalisert hos Adobe datasenter som overvåker all trafikk 24/7 og garanterer 99,9% oppetid.

Rask levering

Vi har utviklet vårt eget rammeverk som gjør utviklingsprosessen rask og smidig.

Gratis support

Hjelp når du trenger det! Vi er her for å hjelpe deg alle dager fra 08:00 - 23:00

Til toppen